Omgeving

Mooie Fietsroutes in Limburg en Leudal

 

Zoekt u mooie fietsroutes in Limburg en wil u genieten van een schitterende omgeving, dan kunt u aan de hand van onderstaande link een artikel vinden met informatie waarmee u een geschikte keuze kunt maken.

Het artikel informeert u over fietsen in Limburg en bovendien worden 3 verschillende routes voorgesteld.  https://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/fietsregio-limburg

 

Luchtfoto B&B Leudal
Luchtfoto van Bed & Breakfast Leudal

Ligging

 

Bed & Breakfast Leudal ligt in een groene omgeving met aan de achterzijde een wijds uitzicht naar een geheel vrij gebied. Gasten hebben geen enkele last van het verkeer. Het weggetje aan de achterzijde wordt alleen gebruikt voor het zeer geringe plaatselijke verkeer. Aan de achterzijde en zijkant zij parkeerplaatsen voor 5 tot 6 personenauto's. Ook bestelbusjes en grotere voertuigen kunnen vrij gemakkelijk geparkeerd worden. De auto's staan op enkele meters geparkeerd van uw kamer en ingang.

Natuurgebied Het Leudal voor gevarieerd wandelen en fietsen
Op enkele kilometers van B & B Leudal ligt het schitterende Natuurgebied Het Leudal waar u geweldig kunt wandelen en fietsen

Omgeving van Bed & Breakfast Leudal

Bed & Breakfast Leudal is gelegen in een landelijk gebied Midden in Limburg, met een riant uitzicht, grenzend aan het schitterende natuurgebied Het Leudal en De Beegderheide. Men kan kiezen uit verschillende wandel- en fietsroutes en allerlei outdoor activiteiten in de directe omgeving. Routekaarten en uitleg zijn gratis beschikbaar bij onze B&B. Het Maasplassen-gebied bij Roermond biedt uitstekende mogelijkheden voor het bedrijven van watersport voor gevorderden, maar zeker ook voor beginners.

Denk ook aan de goede naam van Roermond op het gebied van shoppen in het prachtige Designer Outlet Centre en het Retailpark. Het oude stadscentrum van Roermond heeft veel te bieden aan mensen die houden van gezellig en sfeervol shoppen. Onze bed en breakfast ligt ook ideaal voor een weekendje Roermond.

Na een dagje Roermond kunt u bij B&B Leudal heerlijk overnachten en genieten van de wellness en ontspanningsmogelijkheden op onze kamers. Bij B&B Leudal kunt u gebruik maken van een whirlpool, stoomdouche of infraroodsauna. Heerlijk ontspannen en weer helemaal uitgerust en fit opstaan met heel veel nieuwe energie voor een van de vele Activiteiten in de omgeving van Leudal, Roermond en Midden Limburg.

 

Kasteel Aldenghoor ligt om minder dan 1 km afstand
Op korte afstand ligt het mooie Kasteel Aldenghoor in Haelen

Bereikbaarheid Bed en Breakfast Leudal

B&B Leudal beschikt over goede parkeermogelijkheden. De bushalte met verbinding naar Roermond ( 7 km ) of Venlo ( 30 km)  bevindt zich op 800 meter afstand van de bed en breakfast. De stad Roermond is vanuit B & B Leudal ook prima bereikbaar per fiets. Vanuit B&B Leudal bent u met het openbaar vervoer of de auto ook snel in de andere grote steden in de omgeving, zoals Weert (20 km), Venlo (30 km), Eindhoven (50 km), Maastricht (50 km) en Düsseldorf (70 km).

 

Bed en Breakfast Leudal ligt ideaal voor het ondernemen van diverse activiteiten. Er is in de directe omgeving voldoende te doen en te zien op gebied van natuur, cultuur, bouwstijlen, kunst, musea, kerken, kloosters, kastelen, molens, watersport, shoppen (ook slechts 5 km verwijderd van het Outletcenter in Roermond), historische binnensteden, het Witte Stadje Thorn (15 km), … U kunt zelfs op 1 dag 3 landen bezoeken. De plaats Haelen ligt op korte afstand van de grensstreek met België en Duistland. U kunt gemakkelijk op één dag naar Maaseik ( België ) en Mönchengladbach ( Duitsland ). Beiden plaatsen liggen op slechts  15 á 20 km vanaf Bed & Breakfast Leudal.

 

Welke gasten bezoeken onze bed en breakfast voor een korter of langer verblijf?
Dit zijn zakenmensen, toeristen, recreanten, shoppers, festivalgangers, feestgangers, familiebezoekers, sportlui, wellness-zoekers, bruiloftsvierders, enz.

Ook reeën laten zich regelmatig zien in Het Leudal
Op ongeveer 1 kilometer afstand van onze Bed & Breakfast wandelt u naar het grote Natuurgebied Het Leudal waar u ook zomaar oog in oog kunt komen te staan met reeën
Genieten van de kleurenpracht in Het Leudal tijdens de Herfst
Tijdens een wandeling in Het Leudal kunt u jaarlijks genieten van een fantastisch mooie kleurenpracht die de natuur ons gratis biedt