Bed & Breakfast Leudal

Voorzijde accomodatie B & B Leudal
Voorzijde en toegang naar parkeerplaats Bed & Breakfast Leudal
Ingang Kamer met Bad ( Napolèon )
Entree en parkeerplaats bij de Kamer met Bad ( Napoléon )
Buitenterras bij de Terraskamer
Buitenterras behorend bij de Comfortabele Kamer met Douche en Sauna (Terrraskamer)
Receptie B&B Leudal
Receptie en tuin van Bed & Breakfast Leudal

Bed &Breakfast Leudal

B & B Leudal biedt 3 ruime kamers met extra comfortabele faciliteiten met ontspanning en wellness. Bij Bed en Breakfast Leudal kunt u kiezen voor een ruime kamer met daarbij een sauna (infraroodcabine) of een kamer met whirlpool en stoomdouche.

 

De Bed en Breakfast is gelegen in een landelijk gebied van Midden in Limburg, met een riant uitzicht, grenzend aan het schitterende natuurgebied Het Leudal en De Beegderheide. Men kan kiezen uit verschillende Wandel- en Fietsroutes en allerlei outdoor activiteiten in de directe omgeving. Routekaarten en uitleg zijn gratis beschikbaar bij onze B&B. Het Maasplassen-gebied bij Roermond biedt uitstekende mogelijkheden voor het bedrijven van watersport voor gevorderden, maar zeker ook voor beginners. Denk ook aan de goede naam van Roermond op het gebied van shoppen in het prachtige Designer Outlet Centre en het Retailpark. Het oude stadscentrum van Roermond heeft veel te bieden aan mensen die houden van gezellig en sfeervol shoppen. Bed en breakfast Leudal ligt ook ideaal voor een weekendje Roermond. Na een dagje Roermond kunt u bij B&B Leudal heerlijk overnachten en genieten van de wellness en ontspanningsmogelijkheden op onze Kamers. Bij B&B Leudal kunt u gebruik maken van een whirlpool, stoomdouche of infraroodsauna. Heerlijk ontspannen en weer helemaal uitgerust en fit opstaan met heel veel nieuwe energie voor een van de vele Activiteiten in de omgeving van Leudal, Roermond en Midden Limburg. Uiteraard pas wanneer u heeft genoten van een heerlijk en zeer gevarieerd ontbijt met diverse soorten broodjes, heerlijk beleg en andere lekkernijen. Ook de jus 'd Orange, koffie, melk en thee met een lekker gekookt eitje erbij, zijn de vaste ingrediënten. 

 

Bed & Breakfast Leudal beschikt over goede parkeermogelijkheden en de parkeerplaats wordt met camera's bewaakt. De bushalte met verbinding naar Roermond ( 9 km ) of Venlo ( 30 km ) bevindt zich op 800 meter afstand van de Bed en Breakfast en kan goed lopend worden bereikt.

 

De stad Roermond is vanuit Bed & Breakfast Leudal ook prima bereikbaar per fiets. Vanuit B&B Leudal bent u met het openbaar vervoer of de auto ook snel in de andere grote steden in de omgeving, zoals Weert ( 20 km ), Venlo ( 30 km ), Eindhoven ( 50 km ), Maastricht ( 50 km ) en Düsseldorf ( 70 km ). 

Bed en Breakfast Leudal ligt ideaal voor het ondernemen van diverse activiteiten. Er is in de directe omgeving voldoende te doen en te zien op gebied van Natuur, cultuur, bouwstijlen, kunst, musea, kerken, kloosters, kastelen, molens, watersport, shoppen (ook slechts 9 km verwijderd van het Outletcenter in Roermond), historische binnensteden, het Witte Stadje Thorn ( 15 km ), ...

U kunt vanuit onze B&B op 1 dag zelfs 3 landen bezoeken, Nederland, België en Duitsland, omdat wij op nog geen 20 km afstand van deze landen zijn gelegen.

 

Welke gasten bezoeken onze Bed en Breakfast voor een korter of langer verblijf?

 

Dit zijn voornamelijk zakenmensen, toeristen, recreanten, shoppers, festivalgangers, feestgangers, familiebezoekers, sportlui, wellness-zoekers, bruiloftsvierders, enz.

 

B & B Leudal beschikt over een E-Oplaadpunt voor elektrische fietsen. De energie wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen. Ook het stroomverbruik in de kamers wordt grotendeels opgewekt door 30 zonnepanelen op het dak van onze woning en het bijgebouw met de kamers van de B&B.

 

Huisdieren

In onze accommodatie is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.