Kamer met Whirlpool en InfraRoodSauna
Comfortabele Kamer met Whirlpool en Stoomdouche (Paradepaardje)

Kamer ( Paradepaardje )

Deze kamer heeft een oppervlakte van 22m2 en heeft AIRCONDITIONING, bevindt zich op de bovenverdieping en beschikt over extra comfort en luxe faciliteiten gericht op ontspanning en wellness.

 

De bedden zijn elektrisch verstelbaar

 

U heeft de beschikking over een aparte badkamer en toilet. In de badkamer bevindt zich een WHIRLPOOL waarmee u heerlijk kunt ontspannen en u laten masseren door de jets. Mensen die meer houden van douchen worden uitstekend bedient door de aanwezigheid van een DOUCHE

( STOOM ) CABINE die geheel op uw eigen wensen kan worden ingesteld. Denk hierbij aan een bedieningspaneel waarmee geheel digitaal LICHTTHERAPIE, muziek, regendouche en stoom en MASSAGE JETS kunnen worden aangestuurd. U bepaalt zelf, hoe comfortabel u het wil hebben en hoe lang u wenst te blijven genieten van deze faciliteiten door het vooraf instellen van de tijdsduur op het bedieningspaneel. Zelfs een muziekje erbij is mogelijk door een ingebouwde radio.

 

Vanuit een aparte zitruimte en/of bed kijkt u naar de televisie en komt u geheel tot rust. Een ware aanrader voor mensen die zoeken naar wellness en ontspanning. Bovendien kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Alle kamers hebben een eigen toegang en kamer 1 en 2 bevinden zich op de begane grond, zodat ook minder validen gebruik kunnen maken van onze kamers. 

 

 

Kamer met Bad ( Napolèon )
Comfortabele Kamer met Bad ( Napolèon )

Kamer ( Napoléon )

 

Deze kamer heeft een oppervlakte van 25m2 en heeft AIRCONDITONING en is voorzien van een minikoelkast en kluisje. De ruime badkamer bevat een ligbad en wastafel. Het ligbad bevat eveneens een doucheset.

 

De bedden zijn elektrisch verstelbaar

 

Een föhn hoeft u niet mee te nemen van thuis. Het toilet is apart.

 

U heeft verder nog de beschikking over 2 zitjes, magnetron en hospitality tray, koffie- en theezetmogelijkheden, kleuren TV en DVD. 

 

WiFi is gratis beschikbaar

 

 

Kamer met Douche en Sauna
Comfortabele Kamer met Douche en InfraRoodSauna (Terraskamer)

Kamer ( Terraskamer )

Deze kamer met INFRA ( ROOD ) SAUNA heeft een oppervlakte van 25m2 en heeft AIRCONDITIONING, is voorzien van een klein keukenblok met koelkast en hospitalitytray.

 

De bedden zijn elektrisch verstelbaar

 

U heeft verder nog de beschikking over een 2 zitjes, een magnetron, minibar, kleuren TV en DVD.

 

Deze kamer beschikt bovendien over een SAUNA (infraroodcabine) met instellingen voor persoonlijke keuze met LICHT THERAPIE en ontspannende muziek.

 

Een infraroodcabine zorgt voor een gezondere warmte die tot dieper in de huid heerlijk aanvoelt en zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen waarmee het effect op de energiebalans groter is in vergelijking met de traditionelere Scandinavische sauna's. De sauna is geïnstalleerd in een aparte ruimte en hoort exclusief bij deze kamer.

 

Bovendien kunt u in deze kamer gebruik maken van gratis WiFi. 

 

De badkamer is ruim en voorzien van wastafel, toilet en inloopdouche; een föhn is eveneens aanwezig. De kamer is ook geschikt voor minder valide, echter het is aan te raden om vooraf overleg met ons te voeren over de mogelijkheden en faciliteiten.